Αυξάνεται ο αριθμός των ναυτών του αεροπλανοφόρου «Charles-de-Gaulle» που βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της γαλλικής Γερουσίας η οποία επικαλείται στρατιωτική ιατρική πηγή, 940 ναύτες από το σύνολο των 2.300 του προσωπικού του πλοίου, έχουν βρεθεί θετικοί στον νέο κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν 500 ναύτες από το προσωπικό του αεροπλανοφόρου έχουν εκδηλώσει συμπτώματα μόλυνσης.

Το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό υπεραμύνεται του τρόπου με τον οποίο διαχειρίστηκε την εξάπλωση του κορωνοϊού στο αεροπλανοφόρο, ενώ διεξάγεται σχετική έρευνα.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.