Eντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου σχετικά με τον φόνο με θύμα γυναίκα 41  ετών στην Πάφο, για τον οποίο έχει συλληφθεί ο εν διαστάσει σύζυγό της, ηλικίας 48 ετών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ο 48χρονος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση στο Νοσοκομείο Πάφου όπου και νοσηλεύεται, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον του θύματος και του 48χρονου καθώς και στην περιοχή όπου διαπράχθηκε το αδίκημα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 48χρονου, το θύμα τον είχε επισκεφτεί στο σπίτι του το πρωί της Παρασκευής για να μιλήσουν για τα μεταξύ τους προβλήματα και του ζήτησε χρηματικό ποσό ώστε να αποσύρει την καταγγελία που η ίδια είχε κάνει εναντίον του στις 11 Ιουνίου, στο Γραφείο του Κλιμακίου Βίας στην Οικογένεια.

Αυτός αρνήθηκε και ξεκίνησε έντονη μεταξύ τους λογομαχία, όπως ανέφερε ο 48χρονος, ο οποίος ισχυρίστηκε πως δέχτηκε πρώτος επίθεση από το θύμα. Από και πέρα όπως ισχυρίζεται, έχασε τις αισθήσεις του και δεν γνωρίζει τι συνέβη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ