Εντοπίστηκε και συνελήφθη στο οδόφραγμα στον Άγιο Δομέτιο άντρας ηλικίας 43 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών βάρους 3,5 κιλών, και γραπτών απειλών για φόνο.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η υπόθεση που σχετίζεται με τα ναρκωτικά αφορά στα αδικήματα της παράνομης κατοχής και της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, καθώς και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, τα οποία διαπράχθηκαν τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2021, στη Λεμεσό.

Η δεύτερη υπόθεση, την οποία διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, αφορά στα αδικήματα των γραπτών απειλών για φόνο, και της απειλής βιαιοπραγίας, τα οποία διαπράχθηκαν το καλοκαίρι του 2022.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.