Καταγγελία για πυροβολισμούς σε όχημα ενός εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων για την υπόθεση φόνου του Θανάση Καλογερόπουλου, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των κατηγορουμένων κατήγγειλε πως το όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στην Ορόκλινη δέχθηκε πυροβολισμούς.

Με βάση τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε χθες, ενώ η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε σήμερα.

Η αστυνομία έχει τεθεί σε κινητοποίηση σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες και εξετάζονται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.