Κάποιο Λάκκο έχει η φάβα, κάθε Σάββατο 11 με μία μετά το μεσημέρι στο Κανάλι 6, με τον Χάρη Παναγιώτου και τη Χάρις Πισσουρίου!

Αυτό το Σάββατο 6 Ιανουαρίου (ημέρα των θεοφανείων) , η εκπομπή από τους ραδιοθαλάμους του σταθμού, με πλούσια δώρα στη φαρέτρα της.

Δώρο εκπομπής: Διανυκτέρευση στο πανδοχείο στου Κυρ Γιάννη στο Όμοδος για δύο άτομα με πρόγευμα.

Δωροκουπόνι αξίας 50 ευρώ από Jimmys killer Prawns.

Δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ από τις κάβες SPECTUS.

Δωρεάν ξενάγηση και γευστολόγηση κρασιών συνοδευμένων με κατάλληλα εδέσματα (αξίας 40 ευρώ) για δύο άτομα, στο οινοποιείο Τσιάκκας στο Πελέντρι.

Φαγητό για 2 άτομα στην ταβέρνα ο Καλαμαράς στον Αρακαπά.

Είσοδος και φαγητό για 2 άτομα από το κυριακάτικό μπουφέ, στο «Golden Donkeys Farm» στη Σκαρίνου.

Δωροκουπόνι αξίας 20 ευρω απο τα αλλαντικά Γρηγορίου.

 

Συσκευασία με 2 κρασιά από γηγενείς ποικιλίες, λευκό Πρωμάρα και μαύρο Μουκλός από το οινοποιείο Τσιάκκας στο Πελέντρι.

Δύο εισιτήρια για τους κινηματογράφους RIO στη Λεμεσό.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.