Πλέον των 5 ωρών διήρκησε η νεκροψία επί της σορού του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου που διενεργήθηκε από την Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα, και τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου
Όπως διαπιστώθηκε από την νεκροτομή, ο θάνατος του Καλογερόπουλου επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση καθώς και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων, που προκλήθηκαν από την χρήση πυροβόλου όπλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα δέχθηκε πάνω από δέκα σφαίρες στην κεφαλή και τον θώρακα, με τον αριθμό να δείχνει πως οι δράστες πυροβολούσαν αδιακρίτως, μέχρι να βεβαιωθούν πως ο Καλογερόπουλος ήταν νεκρός.

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες της Αστυνομίας

Ανησυχία για το ενδεχόμενο ενός νέου κύκλου αίματος, εξέφρασε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρη Κυριάκου, μετά τη δολοφονία του 57χρονου Θανάση Καλογερόπουλου.
Η Αστυνομία έχει στην διάθεσή της υλικό από κλειστά κυκλώματα, της άφιξης και της αποχώρησης των δραστών, ανέφερε ο κ. Κυριάκου και πρόσθεσε πως έχουν κληθεί για ανάκριση πρόσωπα από όλες τις επαρχίες της Κύπρου. Παράλληλα συμπλήρωσε πραγματοποιούνται βαλλιστικές εξετάσεις για την αναγνώριση γενετικού υλικού από τεκμήρια των δραστών