Η Kyriakides Mushrooms, η κοινότητα Σπηλιών  και ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου διοργανώνουν την 5η ετήσια γιορτή Μανιταριού, το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου και το Κανάλι 6, με τους Χάρη Παναγιώτου και Χάρις Πισσουρίου, θα βρίσκεται εκεί με Live Link το Σάββατο, από τις 12 μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει πλουσιότατο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, σωρεία ενασχολήσεων για τα παιδιά και το Σάββατο το απόγευμα το μεγάλο μαγείρεμα μαζί με τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου, στο τεράστιο και φημισμένο τηγάνι της γιορτής, με «Κριθαρότο Μανιταριών».

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου θα μας μαγέψει με τα αναρίθμητα εδέσματα που θα φτιάξει σε street food style, όπως γύρο μανιταριών, μανιταρόσουπα, μανιταρο-bao buns, μανιταρομπέργκερ, μανιταροtacos και μανιταροπόπκορν! Τα εδέσματα θα συνοδέψουν άφθονα ποτά και φυσικά μουσική, χορός, τραγούδια από τους Άννα Χρυσάνθου, Αννίτα Κωνσταντίνου, Βύρωνα Πότσο, Μάριο Μελέκη και τους Παπιγιόν band!

Όλα τα έσοδα από την πώληση του Κριθαρότου Μανιταριών θα δοθούν στα ιδρύματα «Μοναδικά Χαμόγελα» και Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου”.

Αποχαιρετούμε τον Σεπτέμβρη με τη φημισμένη γαστριμαργική γιορτή μανιταριού στα Σπήλια!

Εμείς θα είμαστε εκεί! Εσείς εθθάρτετε;;;