Υπό διερεύνηση βρίσκεται ακόμη από την Αστυνομία το κατά πόσο  ευσταθούν οι αναφορές στο διαδίκτυο για απαγωγή 18χρονου Εθνοφρουρού στη Χλώρακα από ομάδα Σύρων που τον  κακοποίησαν και τον απειλούσαν με μαχαίρι, όπως ενημερώθηκε το Κανάλι 6 από το γραφείο τύπου της δύναμης .

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 22χρονου που φέρεται να έκανε τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο για κατοχή κυνηγετικού και φυσιγγίων, καθώς και για πρόκληση και Διέγερση Βιαιοπραγίας

Σύμφωνα με πληροφορίες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τι συνέβη η αστυνομία  αναζητά 2 νεαρά πρόσωπα.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.