Σωρούς από ανακυκλώσιμα υλικά γέμισαν περιοχές της Λεμεσού, αφού η Green Dot την περασμένη Παρασκευή δεν πέρασε για την περισυλλογή τους.

Αρχικά, υπάλληλοι της εταιρείας συγκέντρωσαν σε διαφορά σημεία τα ανακυκλώσιμα υλικά ωστόσο τα αυτοκίνητα δεν μπορούσαν να κάνουν την περισυλλογή αφού η μονάδα διαλογής δεν μπορούσε να παραλάβει άλλα υλικά.

Μιλώντας στο ΚΑΝΑΛΙ 6 ο Γενικός Διευθυντής της Green Dot, Μάριος Βραχίμης, μας ανέφερε ότι λόγω του προβλήματος που προέκυψε με τη μονάδα διαλογής, τα αυτοκίνητα δεν μπορούσαν να μαζέψουν την ανακύκλωση, κάτι που όπως μας ενημέρωσε, πέντε ημέρες μετρά άρχισε να γίνεται σήμερα.

Όπως πληροφορούμαστε, η μονάδα διαλογής στην Μονη χάλασε και η άλλη που υπάρχει στο Γέρι καταστράφηκε από την τελευταία φωτιά. Έγιναν κάποιες επιδιορθώσεις στη μονάδα της Μονής και αναμένεται να δοθεί η έγκριση της επαναλειτουργίας της από την υπηρεσία περιβάλλοντος. Αν δεν λειτουργήσει η μονάδα, τότε δεν θα μπορεί να γίνεται η περισυλλογή της ανακύκλωσης στη Λεμεσό και θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.