Εντοπίστηκε πριν από λίγο 52χρονος υπόδικος, ο οποίος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση, πρόκλησης κακόβουλης βλάβης και ανυπακοής σε νόμιμες διαταγές.

Ο  υπόδικος μαζί με 20χρονο τρόφιμο είχαν διαφύγει τα ξημερώματα από το νοσοκομείο Αθαλάσσας όπου νοσηλεύονταν.  Ο 20χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα, ο 52 άντρας παρέμενε άφαντος μέχρι πριν από λίγο.

Για τον εντοπισμό του επιστρατεύτηκε μεγάλος αριθμός αστυνομικών οι οποίοι διεξήγαγαν σαρωτικές έρευνες. 

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.