Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες  το απόγευμα, σε δύσβατη περιοχή, κοντά στο δάσος Κυπαρισσιάς, στην κοινότητα Διερώνας, στη Λεμεσό, μετά τις δέκα χθες βράδυ.

Οι επιχειρήσεις κατάσβεσης συνεχίστηκαν με επίγειες δυνάμεις καθ’ όλη τη διάρκεια της νύκτας, ενώ με το πρώτο φως της μέρας ξεκίνησαν ρίψεις και τα εναέρια μέσα.

Ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου, δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο ότι, αν και η εικόνα της πυρκαγιάς χθες βράδυ ήταν βελτιωμένη, εντούτοις παραμένει δύσκολη η πλήρης κατάσβεσή της.

Εκκενώθηκαν, προληπτικά, εξοχικές κατοικίες και απομακρύνθηκαν δεκαπέντε άτομα, ενώ από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου πενήντα εκτάρια πευκοδάσους και θαμνώδους βλάστησης.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.