Η Ομάδα δικαίωσης του δολοφονημένου Θανάση Νικολάου πραγματοποίησε αργά το απόγευμα στο Διοικητήριο Λεμεσού νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας, με αφορμή την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας να μην προχωρήσει με ποινική δίωξη για την υπόθεση δολοφονίας του.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πέραν των 400 πολιτών, οι οποίοι στήριξαν την μητέρα του Θανάση, Αντριάνα η οποία ζητά να εξιχνιαστεί η δολοφονία του γιού της.

Σε ομιλία της στην εκδήλωση η μητέρα του Θανάση, αφού αναφέρθηκε στα γεγονότα της υπόθεσης, απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να επικοινωνήσει μαζί της.

Αυτό που ζητά, επεσήμανε είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη αυτοί που συγκάλυψαν το έγκλημα.

     

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί έξω από τη νομική υπηρεσία την ερχόμενη Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 6 και 30 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι, με ποινική ιδιωτική δίωξη αποφάσισε να προχωρήσει η οικογένεια του αδικοχαμένου Θανάση Νικολάου, ενάντιων των προσώπων οι οποίοι διερεύνησαν αμελώς τις συνθήκες του θανάτου του.

Ταυτόχρονα, τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα του Θανάση Νικολάου, είχε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αφού εξέφρασε την συμπαράστασή του στην οικογένεια του άτυχου εθνοφρουρού, υποσχέθηκε ότι θα τους παραχωρηθεί κατά χάριν οικονομική βοήθεια από το κράτος για τα νομικά έξοδα, ενόψει και της άσκησης ιδιωτικών διώξεων.