ΕΚΠΟΜΠΕΣ: Ελεύθερα κι ωραία, Όταν η εβδομάδα τελειώνει, Παρά θιν αλός

Ο Γιώργος Παυλίδης σπούδασε στο Κρατικό Πανεπιστήμιο «Λομονόσοφ» της Μόσχας και κατέχει διδακτορικό τίτλο στη Δημοσιογραφία. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής (Associate Professor) στο Τμήμα Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και αντιπρόεδρος του ιδίου Τμήματος.

Ως ειδικός επιστήμονας συνεργάζεται με το Τμήμα Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου, όπως επίσης και με το Τμήμα Επικοινωνιών και Σπουδών Διαδικτύου του ΤΕΠΑΚ. Διετέλεσε διευθυντής του Ινστιτούτου Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας.

Ως δημοσιογράφος εργάστηκε επί είκοσι συναπτά έτη στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΣΤΡΑ», όπου διετέλεσε πολιτικός συντάκτης, αρχισυντάκτης και διευθυντής. Υπήρξε αρθρογράφος μεταξύ άλλων στις εφημερίδες «Πολίτης» και «Ρεπόρτερ». Η συνεργασία του με το Κανάλι 6 ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2014.

Έχει εκδώσει τέσσερα βιβλία και έναν συλλεκτικό ψηφιακό δίσκο, είναι συντάκτης επιστημονικών άρθρων, ενώ με τη δημοσιογραφική του ιδιότητα έχει κερδίσει σημαντικό αριθμό βραβείων και τιμητικών διακρίσεων.