Βραβείο Ειρήνης 2022 18 ΙανουάριοςΙαν 2023 19:00

Διαλέξεις

Το Βραβείο Ειρήνης θα απονείμει το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου, στις 19:00, στη Δημοσιογραφική Εστία, στη Λευκωσία.

Το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης καθιέρωσε το Βραβείο Ειρήνης με στόχο να αναδείξει και να τιμήσει ανθρώπους με εξαίρετη προσφορά στην υπόθεση της ειρήνης και τις αξίες στις οποίες στηρίζεται: την ισότητα, την ισονομία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την προστασία του περιβάλλοντος.

Το Βραβείο Ειρήνης για το 2022 απονέμεται στους: Γιώργο Λιασή, Πέτρο Σουπουρή, Χουσεΐν Ακανσόι, Σουάτ Καφαντάρ. Και οι τέσσερις έχουν επιζήσει από μια μαζική εκτέλεση αμάχων: Ο Γιώργος Λιασής και ο Πέτρος Σουπουρής στο Παλαίκυθρο, ο Χουσεΐν Ακανσόι στη Μάραθα και Σανταλάρι και ο Σουάτ Καφαντάρ στην Τόχνη.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Pallab Sengupta, πρόεδρος Παγκοσμίου Συμβουλίου Ειρήνης και ο Τάσος Κωστέας, πρόεδρος Παγκυπρίου Συμβουλίου Ειρήνης.

Το σκεπτικό της βράβευσης θα ανακοινωθεί από την ποιήτρια Νεσιέ Γιασίν, ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη Δικοινοτική Χορωδία για την Ειρήνη Λένα Μελανίδου.

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org