«Το Γλέντι του Γιώργου» στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού 07 ΙούνιοςΙούν 2023 20:30Δημοτικό κηποθέατρο, Λεμεσός, Κύπρος

Μουσική

«Το Γλέντι του Γιώργου» είναι ο τίτλος της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 07 Ιουνίου, στις 20:30, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στον μουσικό, αθλητή, ιεροψάλτη και καθηγητή φωνητική, Γεώργιο Γιώρκα, που έφυγε από τη ζωή, τον περασμένο χειμώνα.

Όταν το 2021, κι ενώ ο Γιώργος λάμβανε θεραπευτική αγωγή στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, του είχε ζητηθεί να γράψει ένα τραγούδι με βάση αυτό που βιώνει στη μάχη του με τον καρκίνο ώστε να ενισχυθούν και άλλοι ασθενείς. Ο Γιώργος έγραψε όχι ένα αλλά οκτώ τραγούδια.

Μέσα από αυτά τα οκτώ τραγούδια ο Γιώργος, θέλησε να δούμε στα μάτια τον καρκίνο, να καταλάβουμε πώς οι ασθενείς, οι συγγενείς, οι φίλοι, το ιατρικό προσωπικό βιώνουν αυτή τη μάχη, αλλά και πως όλοι μας σε αυτή την κοινή προσπάθεια δεν πρέπει να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας, στην οποία θα ερμηνευτούν τα τραγούδια του τελευταίου άλμπουμ του Γιώργου Γιώρκα με τίτλο «Το Γλέντι του Γιώργου» υπογράφει ο Ευθύβουλος Θεοχάρους.

Ερμηνεύουν οι: Αντώνης Πάφιος, Σάσα Γλυκύ, Σαλώμη Ριάρ, Αννίτα Κωνσταντίνου, Γεωργία Χρίστου, Μαρία Θεοδότου, Πρόδρομος Τσολιάς, Σώτος Γονιός. Συνοδεύει 7μελής ορχήστρα.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Εκκλησιαστική Χορωδία Ρωμανός ο Μελωδός της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, το ΣΤ’ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού «Πολύκαρπος Βλάχος», η χορωδία της σχολής Μαρίας Διαμαντίδου και το Κατηχητικό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μονοβολικού. Θα συμμετέχουν επίσης με χορό, οι Χρίστος Σιακαλλής και Μαριλένα Χαραλαμπίδου με την ομάδα της.

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη και διοργανώνεται από το Ίδρυμα Κοινωνικής Φροντίδας ΑΡΗΣ, που ιδρύθηκε από τον Καθηγητή Νικόλαο Ζαμπόγλου με τη στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΡΗΣ για να παρέχει κοινωνικές υπηρεσίες φροντίδας και υποστήριξης στους ασθενείς.

Είσοδος: 10 ευρώ

Εισιτήρια: tickethour.com από την είσοδο του Κηποθεάτρου Λεμεσού και από το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο

Πληροφορίες: 25 208000

Location

Δημοτικό κηποθέατρο, Λεμεσός, Κύπρος

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org