Οι Δράσεις «Νέ@ σε έρημο νησί» 2022-2023 του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου φιλοξενούν στο Θέατρο Αποθήκες, στη Λευκωσία, για μία μόνο παράσταση, την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023, στις 17:00, το έργο του βρετανού συγγραφέα Μάικ Κένι "Το αγόρι με τη βαλίτσα", σε σκηνοθεσία Μαρίας Φιλίππου και παραγωγή της θεατρικής ομάδας Side Effect.
Λίγα λόγια για το έργο:
Το έργο του δημοφιλέστερου Βρετανού συγγραφέα για παιδιά και εφήβους περιγράφει το ταξίδι ενός αγοριού που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τον τόπο του και με μοναδικό του όπλο τις ιστορίες που συνήθιζε να του διηγείται ο πατέρας του, προσπαθεί να φτάσει στο Λονδίνο όπου ζει ο αδελφός του.
Ο Ναζ φαντάζεται ότι είναι ο Σεβάχ ο Θαλασσινός και διασχίζει ερήμους, βουνά και θάλασσες, με μόνη του συντροφιά την Κρίσια- ένα κορίτσι που επίσης ταξιδεύει μόνο σε αναζήτηση μια καλύτερης ζωής και που αποδεικνύεται ένας πολύτιμος συνοδοιπόρος. Στη βαλίτσα έχει τις ιστορίες που του έλεγε ο πατέρας του.
Συντελεστές:
Συγγραφέας: Μάικ Κένι
Μετάφραση: Ξένια Καλογεροπούλου
Σκηνοθεσία: Μαρία Φιλίππου
Κινησιολογία: Ιωάννα Κορδάτου
Μουσική: Δημήτρης Σπύρου
Σκηνικά/ Κοστούμια: Ελένη Ιωάννου
Παίζουν: Μάρκος Καλλής, Ιωάννα Κορδάτου, Δημήτρης Σπύρου, Μαρία Φιλίππου
Παραστάσεις:
Λευκωσία: Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ, Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 στις 17:00
Είσοδος: 6 ευρώ
Εισιτήρια: Ταμείο Θεάτρου ΘΟΚ, τηλ. 77772717 (Τρίτη - Κυριακή 10:00 - 13:30 & 16:00 - 18:00) και ηλεκτρονικά ΕΔΩ
Location
Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ, ΛευκωσίαDirections
Could not find route!
- Schedule
- Guests
- Attendance
- Forecast
- Σχόλια
Weather data is currently not available for this location
Weather Report
Today stec_replace_today_date
stec_replace_current_summary_text
stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units
Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction
Humidity stec_replace_current_humidity %
Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units
Forecast
Date
Weather
Temp
Next 24 Hours
Powered by openweathermap.org