Τετραήμερες εκδηλώσεις για τον Κατακλυσμό στην Πάφο 02 ΙούνιοςΙούν 2023 00:00 - 05 ΙούνιοςΙούν 2023 00:00

Φεστιβάλ

Tην Παρασκευή, 02 Ιουνίου ξεκινούν οι εκδηλώσεις για το τετραήμερο του Κατακλυσμού στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου.

Η καθιερωμένη πανήγυρις του Κατακλυσμού θα πραγματοποιηθεί από τις 02 έως τις 05 Ιουνίου, στην Πλατεία του Κάστρου και στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή, 02 Ιουνίου ξεκινά στις 19:00 το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο παραλιακό μέτωπο με κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς από τον Λαογραφικό Όμιλο Γιόλου «Στ’ Αχνάρια της Παράδοσης» και Ελληνικούς Νησιώτικους χορούς Κυκλάδων από το χορευτικό συγκρότημα « Ιεροί Κήποι» στην Γεροσκήπου.

Το Σάββατο, 03 Ιουνίου το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβλανει κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς από το Πολιτισμικό Λαογραφικό Εργαστήρι Κονιών και Ποντιακούς παραδοσιακούς χορούς από το Χορευτικό Συγκρότημα « Ρωμιοσύνη».

Την Κυριακή, 04 Ιουνίου στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Έλλης Κοκκίνου και του μουσικού συγκροτήματος Kings, στην Πλατεία Κάστρου, ενώ προηγουμένως θα παρουσιαστούν ελληνικοί χοροί από το χορευτικό συγκρότημα του Λαογραφικού Ομίλου «Κτήμα».

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται τη Δευτέρα, 05 Ιουνίου, στις 17:00 στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου με τα θαλάσσια αγωνίσματα με διοργανωτές τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου και τον Δήμο Πάφου.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στις 20:00 το βράδυ στο Κάστρο με κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς από το λαογραφικό όμιλο «Το κάστρο», νησιώτικους παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του Λαογραφικού Ομίλου Αφροδίτη Γεροσκήπου και μεγάλη συναυλία του Μουσικού Σχήματος Νικόλα Μαυρέση με τραγούδια από τους Μιχάλη Λεβέντη και Φρειδερίκη Τομπάζου.

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org