Συναυλία για τρίο για πιάνο, στο The Shoe Factory 22 ΜάρτιοςΜαρ 2023 20:30

Μουσική

Μια συναυλία για τρίο για πιάνο παρουσιάζουν ο Πορτογάλος πιανίστας Filipe Pinto-Ribeiro, ο Βέλγος βιολονίστας Leonard Schreiber και ο Λευκορώσος τσελίστας Kyril Zlotnikov.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Μαρτίου, στις 20:30, στο The shoe factory, στη Λευκωσία.

Ο Filipe Pinto-Ribeiro είναι ένας από τους κορυφαίους πιανίστες της Πορτογαλίας, με τεράστια εμπειρία σε όλο το φάσμα του ρεπερτορίου του πιάνου και ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του DSCH – Shostakovich Ensemble, το οποίο συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα σύνολα του διεθνούς μουσικού στερεώματος.

Ο βιολονίστας Leonard Schreiber έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία έξι ετών με τη Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Φλάνδρας στο Κουίν Ελίζαμπεθ Χολ της Αμβέρσας, και έκτοτε εμφανίζεται τακτικά με τις πιο φημισμένες ορχήστρες ανά το παγκόσμιο.

Αναγνωρισμένος ως σολίστ και μουσικός δωματίου, o τσελίστας Kyril Zlotnikov είναι ιδρυτικό μέλος ενός εκ των πιο δυναμικών και συναρπαστικών κουαρτέτων εγχόρδων της εποχής μας – του Jerusalem Quartet, και έχει μοιραστεί την σκηνή με πολλούς από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της εποχής μας.

Για τη συναυλία τους στο The Shoe Factory, οι τρεις μουσικοί θα ερμηνεύσουν δύο από τα σπουδαιότερα αριστουργήματα που γράφτηκαν ποτέ για το μέσο του τρίο για πιάνο: το «Ντούμκι» του Ντβόρζακ, το οποίο γράφτηκε αμέσως μετά το Ρέκβιεμ του συνθέτη, και το Τρίο για Πιάνο Αρ.2 σε Μι ελάσσονα του Σοστακόβιτς, το οποίο συντέθηκε κατά την κορύφωση του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Πληροφορίες/Εισιτήρια: 22 663871, pharosartsfoundation.org

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org