Στην Πάφο για την έκθεση "Continuum" ο βραβευμένος φωτογράφος Glen Allison 06 ΜάιοςΜάι 2022 18:00 - 21 ΜάιοςΜάι 2022 00:00

Εικαστικά

Ο διεθνούς φήμης φωτογράφος Glen Allison παρουσιάζει από τις 06 Μαϊου, την έκθεση έργων τέχνης "Continuum" , στην Cotton Contemporary Art Gallery στην Πάφο.

Σύμφωνα με δελτίο Tύπου της γκαλερί, με περισσότερες από τρεις δεκαετίες να φωτογραφίζει περισσότερες από εκατό χώρες, οι ταξιδιωτικές εικόνες του Glen Allison έχουν δημοσιευθεί περισσότερες από εκατό χιλιάδες φορές στις περισσότερες από τις κορυφαίες ταξιδιωτικές εκδόσεις του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των National Geographic και Conde Nast Traveler, που τον κατατάσσουν ως έναν από τους πιο δημοφιλείς στον κόσμο στο είδος του.

Οι καλλιτεχνικές του ταξιδιωτικές φωτογραφίες αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά από την Getty Images από τα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Όπως αναφέρεται, πολλές από αυτές τις φωτογραφίες έχουν κερδίσει πολυάριθμα διεθνή βραβεία, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης από την Αμερικανική Εταιρεία Φωτογράφων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης μαζί με την κατάκτηση της πρώτης θέσης με τα American Aperture Awards και πολλά χρυσά και ασημένια μετάλλια στον φωτογραφικό διαγωνισμό Prix de la Photographie Paris μεταξύ πολλών άλλων.

Οι εικόνες της έκθεσης “Continuum” αντιπροσωπεύουν τη συνεχή ροή της καλλιτεχνικής του προόδου όλα αυτά τα χρόνια, αναφέρεται.

Κατά την τελευταία δεκαετία, οι δημιουργικές του προσπάθειές, προστίθεται στην ανακοίνωση, επικεντρώθηκαν στην ανάπτυξη πολλών σειρών έργων τέχνης που θα παρουσιαστούν στην τρέχουσα έκθεση, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς ζωγραφικής σώματος με το πιο πρόσφατο επεισόδιο που ονομάζεται “unCAGEd” που φωτογραφήθηκε σε εξωτικές τοποθεσίες τον περασμένο μήνα στις Φιλιππίνες, συμπεριλαμβανομένων σκηνών που γυρίστηκαν σε ένα εγκαταλελειμμένο στοιχειωμένο σπίτι.

Διάρκεια: 06 - 21 Μαΐου 2022

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org