Ρεσιτάλ για βιολί & πιάνο, στο The Shoe Factory 31 ΜάρτιοςΜαρ 2023 20:30

Μουσική

Το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος παρουσιάζει την Παρασκευή, 31 Μαρτίου, στις 20:30, στο The Shoe Factory, στη Λευκωσία ένα ρεσιτάλ για βιολί και πιάνο με τον βιολονίστα Guido Sant'Anna, και τον πιανίστα Damir Durmanovic.

Η ιστορία του «παιδιού θαύματος» Guido Sant’Anna δεν μοιάζει με καμία άλλη ιστορία που θα συναντούσατε ποτέ. Γεννημένος στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, άρχισε να μαθαίνει βιολί σε ηλικία 5 ετών με τη βοήθεια των μεγαλύτερων αδελφών του. Έκανε το ντεμπούτο του στην ηλικία των 7, και με την οικονομική στήριξη μιας ομάδας φίλων κατάφερε να διευρύνει τις σπουδές του. Το 2015, ο νεαρός βιρτουόζος κέρδισε μια από τις σημαντικότερες υποτροφίες της Βραζιλίας για εξαιρετικά χαρισματικούς Βραζιλιάνους μαθητές, και το 2018, έγινε ο πρώτος Βραζιλιάνος που συμμετείχε ποτέ στον Διεθνή Διαγωνισμό Βιολιού Γεχούντι Μενουχίν, όπου κέρδισε το Βραβείο του Κοινού και το Βραβείο Μουσικής Δωματίου. Έκτοτε, η καριέρα του επεκτάθηκε, και το 2022, σε ηλικία μόλις 17 ετών, ο Guido Sant’Anna κέρδισε το Πρώτο Βραβείο στον σπουδαίο Διεθνή Διαγωνισμό Βιολιού Φριτς Κράισλερ στη Βιέννη, έχοντας μαγέψει το κοινό και την κριτική επιτροπή με τη συγκινητική ερμηνεία του στο Κοντσέρτο για Βιολί σε Ρε ελάσσονα του Μπραμς.

Για το ντεμπούτο του στην Κύπρο, ο Guido Sant’Anna θα ενώσει τις δυνάμεις του για πρώτη φορά με το νεαρό πιανίστα Damir Durmanovic, έπειτα από την ευγενική στήριξη του Keyboard Charitable Trust. Οι δύο μουσικοί θα ερμηνεύσουν ένα πρόγραμμα με έργα των Μπετόβεν, Παγκανίνι, Ραβέλ, Υζάυ και Κλαούντιο Σαντόρο.

Πληροφορίες/Εισιτήρια: pharosartsfoundation.org  , 22 663871

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org