Προβολές Ταινιών Του Φεστιβάλ “The Quarantine”, στις Φοινικούδες 12 ΜάιοςΜάι 2023 20:30

Κινηματογράφος

Το International Motion Festival (IMF) Κύπρου, του Τμήματος Τεχνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου σε συνεργασία με το “The Quarantine” το Διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Βάρνας, οργανώνει εκδήλωση με δωρεάν προβολές βραβευμένων ταινιών του Φεστιβάλ “The Quarantine”. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν την Παρασκεύη, 12 Μαϊου, στις 20:30, στην εξέδρα εκδηλώσεων της παραλίας Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Το “The Quarantine” είναι ένα Διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους που στοχεύει στην διάδοση των νέων και ανερχόμενων δημιουργών. Απευθύνεται σε νέα ακροατήρια, λάτρεις ταινιών μικρού μήκους και επαγγελματικούς κύκλους κινηματογραφιστών. Πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στην παραλία της «Καραντίνας» σε ένα ψαροχώρι στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Εδώ και 8 χρόνια το φεστιβάλ αποτελεί χώρο για καλλιτεχνικές παραστάσεις και πολιτιστικές ανταλλαγές. Συγκεντρώνει ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς, εθνότητες και θρησκείες. Το φεστιβάλ υποστηρίζει και προωθεί την καλλιτεχνική δημιουργία συντελεστών από όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο, φιλοξενούνται δημιουργοί ταινιών μικρού μήκους και άλλοι καλλιτέχνες από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Μεξικό, Χονγκ Κονγκ κ.α.

To Διεθνές Φεστιβάλ Κίνησης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, στα πλαίσια της διεθνοποίησης του, συνεργάζεται συχνά με άλλα φεστιβάλ, στη μορφή festival within a festival και έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με τα ShortShorts 2012 Ιαπωνία, CologneOFF 2013 Γερμανία, Offf Festival Barcelona Ισπανία, SSFF & ASIA, The Quarantine Film Festival Varna Βουλγαρία, ενώ οι ταινίες του έχουν προβληθεί σε ειδικές εκδηλώσεις στο Ιάσιο, την Κλούζ, την Κρακοβία και το Μαϊάμι.

Από το 2018 έχει αναπτύξει στενές συνεργασίες με το Quarantine Festival και φέτος σε μια καινοτόμα συνεργασία παρουσιάζουν στην παραλία των Φοινικούδων τις καλύτερες ταινίες του 2022 του Φεστιβάλ “The Quarantine”.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ, μιας και η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στο να φέρει σε επαφή το κοινό της Λάρνακας και όχι μόνο, με διακεκριμένες ταινίες νέων δημιουργών από την Ευρώπη και το παγκόσμιο.

Πληροφορίες: 99 566904 και 99 537939

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org