Παρουσίαση Ημερολογίου: «Γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα» 17 ΝοέμβριοςΝοέ 2022 20:00Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Στρόβολος, Λευκωσία

Μουσική

Παρουσιάζεται την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, το Ημερολόγιο των μαθητών του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος», με τίτλο «Γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα».

Τα παιδιά, με ιδιαίτερα συναισθήματα αλληλεγγύης, στέλνουν μηνύματα ανθρωπιάς συνδεδεμένα με τα ανθρώπινα δικαιώματα και συγκεκριμένα με τα δικαιώματα του παιδιού που πρέπει να σωθεί από τον πόλεμο, τη βία, την κακοποίηση, τον φόβο, το σκοτάδι. Οι μαθητές κατάφεραν να επικοινωνήσουν με 365 γνωστές προσωπικότητες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι απέστειλαν μια σύντομη σκέψη τους για το θέμα, στηρίζοντας έτσι τη δράση των παιδιών. Έτσι, το Ημερολόγιο διανθίζεται με σκέψεις από ανθρώπους της μουσικής, της λογοτεχνίας, του αθλητισμού, του θεάτρου, της πολιτικής, του ακτιβισμού και των επιστημών, καθώς και από κείμενα και σχέδια παιδιών από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και επαρχίες της Κύπρου.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση του Ημερολογίου θα περιλαμβάνει τραγούδι και συζήτηση για το παιδί που πρέπει να σωθεί, με καλεσμένους κάποιους εκ των γραφόντων, οι οποίοι ξανά στέκονται αρωγοί και σύμμαχοι των μαθητών του Σχολείου. Συγκεκριμένα στην εκδήλωση συμμετέχουν η Αναστασία Ανθούση, Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου, η ηθοποιός Δέσποινα Μπεμπεδέλη, οι τραγουδιστές Ρίτα Αντωνοπούλου, Νατάσσα Μποφίλιου, Μανώλης Φάμελλος και η Άννα Χρυσάνθου, ο μουσικός Νίκος Ευαγγέλου, η συγγραφέας Άννα Μαραγκού, ο εικαστικός και θεατρικός συγγραφέας Μιχάλης Παπαδόπουλος, η αθλήτρια Άντρη Ελευθερίου, ο διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χριστακάκη.

Στο μουσικό πρόγραμμα, εκτός των άλλων, θα συμμετέχουν νέοι με μεταναστευτική βιογραφία και μαθητές του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος», με τη συνοδεία της μουσικού Ειρήνης Πελαγία.

Τα καθαρά έσοδα τόσο από τις πωλήσεις του Ημερολογίου όσο και από την εκδήλωση, θα διατεθούν για τις ανάγκες των ασυνόδευτων παιδιών που στηρίζει ο οργανισμός “Hope for Children” CRC Policy Center.

Είσοδος: €15 κανονικό / €10 μειωμένο

Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com

Location

Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Στρόβολος, Λευκωσία

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org