Παγκόσμια Μέρα Μουσικής, στην Πλατεία Ηρώων 21 ΙούνιοςΙούν 2022 19:30 - 22:30

Μουσική

Η Alliance Française Λεμεσού σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού γιορτάζουν και φέτος την Παγκόσμια Μέρα Μουσικής την Τρίτη, 21 Ιουνίου, στις 19:30, στην Πλατεία Ηρώων.

Η  Παγκόσμια Μέρα Μουσικής καθιερώθηκε το 1982 με πρωτοβουλία του τότε Γάλλου Υπουργού Πολιτισμού, Jack Lang, του Γαλλικού Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου του Παρισιού. Σήμερα  η Παγκόσμια Μέρα Μουσικής είναι ένα ευρωπαϊκό δρώμενο, που διεξάγεται στις 21 Ιουνίου σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Η βραδιά αρχίζει στις 19:30 με ένα πρόγραμμα από την ορχήστρα εγχόρδων για νέους του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου η οποία αποτελείται από 16 παιδιά και νέους ηλικίας 10 - 17 χρονών.  Μαέστρος είναι ο Μίλτος Γεωργίου.

Ακολουθεί ο σοπράνο Ιωάννης Λιβανός με τον Βασίλη Βουρβόπουλο στο πιάνο.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με το ΤΡΙΟ AVANT TOUT. Η Βανέσσα Μεγάλεμου με τον Βασίλη Βουρβόπουλο στο πιάνο και τον Άγγελο Μιχαηλούδη στα ντραμς θα μεταφέρουν το κοινό σε ένα συναρπαστικό ταξίδι με ρετρό μελωδίες στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά με στοιχεία τζαζ, swing και νοσταλγικό, έντονο παριζιάνικο  στυλ.

Στο τέλος του προγράμματος ο Δημήτρης Μεσημέρης θα παρουσιάσει τραγούδια από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά  «Έχω του κόσμου ποιήματα» και άλλες πρόσφατες κυκλοφορίες. Συνοδεύουν: Γιώργος Χατζήπαπας (κλαρίνο, μπουζούκι, καβάλ) και ο Πάμπος Δημητρίου (κρουστά)

Είσοδος ελεύθερη

 

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org