Ομαδική έκθεση “Contemporary Now”, από την Edit Gallery 08 ΔεκέμβριοςΔεκ 2022 18:00 - 18 ΔεκέμβριοςΔεκ 2022 00:00

Εικαστικά

Η Edit Gallery με έδρα τη Λεμεσό ταξιδεύει στη Λευκωσία και παρουσιάζει την πρώτη της offsite pop-up έκθεση, με τίτλο “Contemporary Now”. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου, μεταξύ 18:00 - 21:00.

Καλλιεργώντας ένα ποικίλο δημιουργικό περιβάλλον, η έκθεση περιλαμβάνει ένα εκλεκτικό μείγμα από τους διεθνείς και Κύπριους σύγχρονους καλλιτέχνες που ανήκουν στο δυναμικό της γκαλερί. Παρουσιάζοντας τόσο ανερχόμενους όσο και καταξιωμένους καλλιτέχνες διαφόρων επιρροών και προελεύσεων, στοχεύει στη δημιουργία ενός διαλόγου και την προώθηση της σύγχρονης τέχνης.

Η έκθεση καθρεφτίζει τα περίπλοκα ζητήματα που διαμορφώνουν τον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο μας και ρίχνει φως στις νέες προοπτικές και τις εικαστικές γλώσσες που εξερευνούν αυτοί οι καλλιτέχνες.

Η έκθεση εκτείνεται πέρα από τον χώρο της γκαλερί, και αντικατοπτρίζει το ενδιαφέρον της γκαλερί για τον καλλιτεχνικό πειραματισμό έξω από το συνηθισμένο της περιβάλλον. Στόχος είναι να δοθεί σε ένα ευρύτερο κοινό η ευκαιρία να παρακολουθήσει τη δύναμη και τη δυναμική της σύγχρονης τέχνης.

Στην έκθεση συμμετέχουν: Alec Cumming (UK), Alejandra Atarés (ES), Φίκος (GR), Hannah Rowan (UK), Jess Cochrane (ASTL), Johannes Holt Iversen (DK), Λευκή Σαββίδου (CY), Mathieu Frossard (FR), Mariandrie (CY), Φίλιππος Θεοδωρίδης (CY), Στέλλα Καπεζάνου (GR).

Διάρκεια Έκθεσης: 08 – 18 Δεκεμβρίου 2022

Χώρος: Αχιλλέως Λιασίδου 15, Παλιά Πόλη Λευκωσίας, Λευκωσία

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org