Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 27 ΜάρτιοςΜαρ 2022 12:00 - 23:00

Θέατρο

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου συμμετέχει και φέτος στους εορτασμούς της διεθνούς θεατρικής κοινότητας για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου με ένα σύνολο δράσεων που αναδεικνύουν την καλλιτεχνική δημιουργία και δίνουν έμφαση στον κοινωνικό της ρόλο, προσφέροντας παράλληλα ένα βήμα ατομικής έκφρασης και δημιουργίας.

Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού, θα προβληθούν δωρεάν την Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 (12:00-24:00) μέσω του καναλιού του Οργανισμού στο YouTube οι παραγωγές της Κεντρικής Σκηνής "Βασιλιάς Ληρ" του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, και της Σκηνής 018 "Αριστοφάνης τόσος δα!", σε κείμενο και σκηνοθεσία Κώστα Σιλβέστρου και μουσική Χριστίνας Αργύρη.

Επιπλέον, χάρη στη συγκινητική και θερμή ανταπόκριση των παιδιών στο κάλεσμα που απηύθυνε ο ΘΟΚ για να συμμετάσχουν στη μεγάλη, παγκόσμια γιορτή του θεάτρου με τις ζωγραφιές τους, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει το ταλέντο και τις ευφάνταστες δημιουργίες –58 συνολικά– των μικρών θεατρόφιλων ζωγράφων μέσα από τα social media του Οργανισμού.

Τέλος, έφηβοι που συμμετείχαν στα εργαστήρια των Δράσεων 2021-2022: «Νέ@ σε έρημο νησί» δημιούργησαν ένα βίντεο στο οποίο καταθέτουν απόψεις και εμπειρίες σχετικά με το θέατρο, θέτουν ερωτήματα και δίνουν τις δικές τους απαντήσεις. Το σχετικό βίντεο θα είναι επίσης διαθέσιμο στις πλατφόρμες και τα κανάλια του ΘΟΚ στο διαδίκτυο.

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org