«Ο Δρόμος»: Έκθεση ζωγραφικής του Ολλανδού καλλιτέχνη Johannes van Vugt 02 ΜάρτιοςΜαρ 2023 19:30 - 21 ΜάρτιοςΜαρ 2023 00:00Γκαλερί Γκλόρια, Λευκωσία

Εικαστικά

Η Γκαλερί Γκλόρια, στη Λευκωσία, παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής του Ολλανδού καλλιτέχνη Johannes van Vugt με τίτλο «Ο Δρόμος».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει η Αναπληρώτρια Πρέσβειρα της Πρεσβείας του Βασιλείου της Ολλανδίας, Fieke Huisman την Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 στις 19:30.

Ο τίτλος της έκθεσης «Ο δρόμος» προέρχεται από ένα ποίημα του Robert Frost «The Road Not Taken». Στους πίνακες του Johannes van Vugt μπορείτε να βρείτε παραδείγματα των επιλογών που καθορίζουν το ταξίδι μας στη ζωή. Στους πίνακές του ο Van Vugt αναφέρεται συχνά στην παιδική του ηλικία. Ένα παιδί που μεγαλώνει πρέπει να κάνει επιλογές που μπορεί να αποδειχθούν καλές ή κακές. Το πώς ερμηνεύουμε αυτές τις επιλογές μας κάνει πραγματικά αυτό που είμαστε. Μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν και να δούμε ποιες επιλογές μας έχουν διαμορφώσει περισσότερο.

Αναλογιζόμενος τον κύκλο της ανθρώπινης ζωής, ο Johannes van Vugt ζωγραφίζει τα θέματά του με μια ευαισθησία για την ανθρώπινη ευτυχία και θλίψη. Χρησιμοποιεί συχνά κλασικές μορφές έκφρασης της Δυτικής Ιστορίας της Τέχνης, όπως το πορτρέτο ή την ανθρώπινη φιγούρα. Ο Van Vugt καθοδηγείται από ιστορικά γεγονότα καθώς και από προσωπικές του εμπειρίες. Δουλεύοντας σε αυτό το πλαίσιο, ο Van Vugt χρησιμοποιεί το συναισθηματικό του υπόβαθρο ως μέσο για να ασκήσει κριτική στις σύγχρονες ιδέες σχετικά με τη θρησκεία, την τέχνη, την ιστορία, τις διαπροσωπικές σχέσεις και την κοινωνική ταυτότητα.

Διάρκεια: 02 Μαρτίου - 21 Μαρτίου 2023

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα 17:30 - 20:00, Τρίτη - Παρασκευή 10:30 - 12:45 και 17:30 - 20:00, Σάββατο 10:30 - 12:45

Πληροφορίες: 22 762605

Location

Γκαλερί Γκλόρια, Λευκωσία

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org