Η γκαλερί Exhibit8, στη Λεμεσό οργανώνει τη νέα ατομική έκθεση του εικαστικού Σπύρου Χρύση Δημητριάδη, με τίτλο “When Analogue and Digital Meet: Limassol in Pixels and Brushstrokes”.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, Πρέσβης (ad Hon), την Παρασκευή, 09 Ιουνίου, στις 19:30.
Η έκθεση καλεί το κοινό να αναλογιστεί το διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο της τέχνης και τη δυναμική μεταξύ της παράδοσης και της καινοτομίας. Παρουσιάζεται μια συλλογή από πίνακες, ψηφιακά σχέδια, και εκτυπώσεις, ένα πολυσύνθετο εικαστικό σύνολο που συγκροτεί ένα ταξίδι στο χρόνο και στα διάφορα καλλιτεχνικά μέσα.
Την έκθεση επιμελείται η Νεφέλη Στυλιανού, σε συνέχεια μιας πολύ παραγωγικής συνεργασίας με τον καλλιτέχνη που ξεκίνησε επίσημα με την τιμητική αναδρομική έκθεση για το έργο του Δημητριάδη στο Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λεμεσού- Αποθήκες Παπαδάκη, την άνοιξη του 2022.
Διάρκεια: 09 Ιουνίου – 01 Ιουλίου 2023
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 10:00 – 23:00/ Σάββατο 12:00 – 23:00
- Schedule
- Guests
- Attendance
- Forecast
- Σχόλια
Weather data is currently not available for this location
Weather Report
Today stec_replace_today_date
stec_replace_current_summary_text
stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units
Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction
Humidity stec_replace_current_humidity %
Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units
Forecast
Date
Weather
Temp
Next 24 Hours
Powered by openweathermap.org