Ημέρα Καριέρας στο ΤΕΠΑΚ 30 ΜάρτιοςΜαρ 2023 15:00 - 19:00

Συνέδρια/Ημερίδες

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο “Unlock your future: Ημέρα καριέρας 2023”, στο πλαίσιο του στρατηγικού στόχου του Πανεπιστημίου για διασύνδεση της πανεπιστημιακής κοινότητας με τον επιχειρηματικό κόσμο και την αγορά εργασίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023, μεταξύ των ωρών 15:00 - 19:00 στο κτήριο του ΤΕΠΑΚ «Τάσσος Παπαδόπουλος», στην οδό Θέμιδος και Ιφιγενείας γωνία, στη Λεμεσό.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννης Παναγιώτου και ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης.

Η εκδήλωση θα προσφέρει την ευκαιρία στους/στις φοιτητές/τριες και απόφοιτους/τες του ΤΕΠΑΚ αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο/η να συναντηθούν, δια ζώσης, με στελέχη και εκπροσώπους επιχειρήσεων και να ενημερωθούν, από πρώτο χέρι, για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρουν καθώς επίσης για τα προσόντα και δεξιότητες που θα πρέπει να διαθέτει κάποιος/α εργαζόμενος/νη για να ενταχθεί στο ανθρώπινο δυναμικό τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επαγγελματίες του χώρου, μέσω παρουσιάσεων και διαλέξων, θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για τα επαγγέλματα τους μέλλοντος, τις προοπτικές εργοδότησης με βάση το πρόγραμμα σπουδών τους και θα απαντήσουν σε ερωτήματα που απασχολούν σήμερα τους/τις νέους/νέες αναφορικά με την πρακτική άσκηση για απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας, την αναζήτηση εργασίας, τις μεταπτυχιακές σπουδές και την επαγγελματική τους αποκατάσταση και καριέρα.

Στην εκδήλωση έχουν δηλώσει συμμετοχή πέραν των 60 επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς της οικονομίας.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς το ευρύ κοινό.

Πληροφορίες: 25 002453

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org