«Η Πύλη των Καλών Αναμνήσεων»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής του Μάριου Αγαθοκλέους 08 ΙούνιοςΙούν 2023 19:30Παλιό Ξυδάδικο, Λεμεσός

Διαλέξεις

Οι εκδόσεις Αρμίδα παρουσιάζουν σε Λεμεσό και Λευκωσία, την πρόσφατη ποιητική συλλογή του Μάριου Αγαθοκλέους με τίτλο «Η Πύλη των Καλών Αναμνήσεων».

Η εκδήλωση στη Λεμεσό θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ, την Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023, στις 19:30, στο Ξυδάδικο (Γενεθλίου Μιτέλλα 34).

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Μίμης Σοφοκλέους. Σύντομες παρεμβάσεις θα κάνουν οι Κυριάκος Αναγιωτός και Κωνσταντίνος Μελίδης. Εκ μέρους των εκδόσεων «Αρμίδα», θα χαιρετίσει την εκδήλωση ο Χάρης Ιωαννίδης. Θα διαβάσουν ποιήματα οι Ελενα Αγαθοκλέους, Πάμπης Αναγιωτός, Νένα Φιλούση, Ίριδα Αγαθοκλέους και Τάσος Ζαχαρίου. Θα ακολουθήσει αντιφώνηση από τον ποιητή.

Η εκδήλωση στη Λευκωσία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ARTos House την Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023, στις 19:30, στο ARTos House (Λεωφόρος Αγίων Ομολογητών 64).

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Κωνσταντίνος Μελίδης. Σύντομη παρεμβάση θα κάνουν οι Κυριάκος Αναγιωτός και Γιώργος Χριστοδουλίδης. Εκ μέρους των εκδόσεων «Αρμίδα», θα χαιρετίσει την εκδήλωση ο Χάρης Ιωαννίδης. Θα διαβάσουν ποιήματα οι Ελενα Αγαθοκλέους, Πάμπης Αναγιωτός, Σταυρούλα Μπίου και Τάσος Ζαχαρίου. Θα ακολουθήσει αντιφώνηση από τον ποιητή.

Location

Παλιό Ξυδάδικο, Λεμεσός

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org