Η EDIT GALLERY παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της Alejandra Atares στην Κύπρο 28 ΑπρίλιοςΑπρ 2023 18:00 - 19 ΜάιοςΜάι 2023 00:00Λεμεσός

Εικαστικά

Η EDIT GALLERY, στη Λεμεσό, παρουσιάζει από τις 28 Απριλίου, την πρώτη ατομική έκθεση της Alejandra Atares στην Κύπρο, με τίτλο ‘Possible Answers to Nature’.

Η Alejandra Atarés είναι εικαστικός από την Ισπανία. Η τέχνη της συνδυάζει στοιχεία που είναι τόσο πραγματικά όσο και φανταστικά, και έχει ως στόχο να αιχμαλωτίσει την ομορφιά και την πολυπλοκότητα του φυσικού κόσμου δημιουργώντας μεταβατικά μέρη που μπορούμε να επισκεφθούμε μόνο μέσω των καθηλωτικών αναπαραστάσεων της. Εντυπωσιακά κινηματογραφικά, τα έργα της Atarés αποδίδονται ζωντανά σε μια πρισματική παλέτα μεγάλων αντιθέσεων και έντονων χρωματικών αποχρώσεων.

Στην έκθεσή της ‘Possible Answers to Nature’, η Atarés συνεχίζει να μελετά τη φύση πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα και συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το σύγχρονο. Για πρώτη φορά, παρουσιάζει έργα τέχνης μικρής κλίμακας που απεικονίζουν βάζα με λουλούδια και τα τοποθετεί στον ίδιο χώρο με τα μεγάλης κλίμακας τοπία της. Με αυτόν τον τρόπο, η Atarés αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο ένα ποικίλο φάσμα έργων τέχνης, όπου το κάθε ένα αναδεικνύει την εκπληκτική πολυπλοκότητα και την ομορφιά της φύσης που προκαλεί δέος. Από την μία, τα λουλούδια στα βάζα αν και περιορισμένα και απλά εξακολουθούν να μας θυμίζουν την ομορφιά του κόσμου γύρω μας, και από την άλλη αναδεικνύει τη μεγαλειώδη ομορφιά της άφθονης, ατίθασης φύσης.

Αν και η τέχνη δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις μας, σίγουρα μπορεί να μας βοηθήσει να εξερευνήσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας με νέους και ουσιαστικούς τρόπους. Μέσω της έκθεσης «Possible Answers to Nature» η καλλιτέχνης προσκαλεί το κοινό να παρατηρήσει την ομορφιά και την πολυπλοκότητα του φυσικού κόσμου και να αναλογιστεί την δική του σχέση με τη φύση. Οδηγώντας τελικά σε μια συναρπαστική και διαφωτιστική εμπειρία και ένα βαθύτερο δέσιμο με τον κόσμο γύρω μας.

Διάρκεια: 28 Απριλίου - 19 Μαϊου 2023

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 15:00 - 19:00, Σάββατο 10:00 - 13:00

Πληροφορίες: 25 251710

Location

Edit Gallery, Λεμεσός

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org