«Γουρουνιάσματα» στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών 29 ΔεκέμβριοςΔεκ 2022 17:00 - 30 ΔεκέμβριοςΔεκ 2022 17:00

Θέατρο

Το παιδικό μιούζικαλ των Άλεξ Παναγή, Κατερίνας Α. Χριστοφίδου, Αίγλης Σπυριδάκι και Σταύρου Σταύρου με τίτλο «Γουρουνιάσματα», παρουσιάζεται στις 29 και 30 Δεκεμβρίου, στις 17:00, στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Το βραβευμένο παιδικό μιούζικαλ από τον ΘΟΚ στην κατηγορία «Καλύτερη παράσταση Παιδικού/Νεανικού έργου» για τη διετία 2011 - 2013, επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια.

Το μιούζικαλ που προωθεί την αποδοχή, τη διαφορετικότητα, τη φιλία, τη συγχώρεση, την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό ζωντανεύει στη σκηνή ξανά μέσα από τους γνωστούς πια χαρακτήρες του. Ένα μιούζικαλ που καλλιεργεί μια κουλτούρα αποδοχής και εγκαινιάζει την παιδεία των νέων του αύριο θέτοντας στο επίκεντρο τη διαφορετικότητα και τις εξατομικευμένες ευαισθησίες και ανάγκες του κάθε παιδιού, το οποίο καλείται σε έναν ανταγωνιστικό και ραγδαίως μεταβαλλόμενο περιβάλλον να χαράξει το δικό του δρόμο, μέσα από τα ταλέντα και τις δεξιότητές του.

Ο Άλεξ Παναγή υπογράφει τη μουσική, οι Κατερίνα Α. Χριστοφίδου και η Αίγλη Σπυριδάκι έχουν δημιουργήσει το σενάριο, με την Αίγλη Σπυριδάκι να αναλαμβάνει και πάλι τη σκηνοθεσία, ενώ ο Σταύρος Σταύρου υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών. Χορογράφος της παράστασης αναλαμβάνει ξανά ο Χάρης Σάββα, ενώ τα σκηνικά υπογραφει η Σόσε Εσκιτζιάν, τα κουστούμια η Ταμάρα Τανακίδου και το video art ο Γιώργος Αλεξάνδρου.

Με ζωντανή ορχήστρα (Ανδρέας Μιχαλόπουλος, Μαρίνος Κάσινος, Αγγελος Μιχαηλούδης, Αγγελος Χεϊπέλογλου)  αλλά και με μια ομάδα ηθοποιών/ τραγουδιστών (Ανδρέας Παπαμιχαλόπουλος, Ηλιάνα Κάκκουρα, Μυρτώ Μελετίου, Αντρη Αγγελίδου, Ριάννα Αθανασίου), τα «ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΜΑΤΑ» υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Εισιτήρια: tickethour.com

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org