Φωτογραφική έκθεση με τίτλο «Χειρόγραφα Παιδείας και Ελευθερίας 15ος -19ος αιώνας» 03 ΦεβρουάριοςΦεβ 2023 19:00 - 15 ΦεβρουάριοςΦεβ 2023 00:00

Εικαστικά

Η Επιτροπή για τη Δημιουργία Αρχείου Εκπαιδευτικής Ιστορίας στην Κύπρο του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) σε συνεργασία με το Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών (ΚΕΕ) διοργανώνει έκθεση φωτογραφιών, στη Μεσαιωνική Αίθουσα Καστελιώτισσα, στη Λευκωσία, με τίτλο «Χειρόγραφα Παιδείας και Ελευθερίας 15ος -19ος αιώνας».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 03 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στην παρουσία του Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ. κ. Γεώργιου και του Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομου Προδρόμου.

Στο πλαίσιο της μετάδοσης ιστορικών γνώσεων, της διάσωσης, αλλά και ανάδειξης της Ιστορίας της Ελληνικής Εκπαίδευσης στην Κύπρο και της καλλιέργειας της ενσυναίσθησης, οι εκπαιδευτικοί των σχολείων έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στον χώρο με μικρή ομάδα μαθητών/μαθητριών (15 - 20 μαθητές/μαθήτριες) από τις 08:30 - 12:00 κατά τις καθημερινές.

Είσοδος ελεύθερη

Διάρκεια: 03 - 15 Φεβρουαρίου

Πληροφορίες: 22 800749 / 22 800618

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org