Έργα οκτώ γυναικών εικαστικών με έδρα το Παρίσι, στη Γκαλερί Σύγχρονης Τέχνης Lumière 25 ΟκτώβριοςΟκτ 2022 19:30 - 30 ΝοέμβριοςΝοέ 2022 00:00

Εικαστικά

Η Γκαλερί Σύγχρονης Τέχνης Lumière, στη Λεμεσό, παρουσιάζει από τις 25 Οκτωβρίου, τα έργα οκτώ γυναικών εικαστικών με έδρα το Παρίσι.

Πρόκειται για ομαδική έκθεση ζωγραφικής στην οποία παρουσιάζονται έργα με αφαιρετικές φιγούρες, που δημιουργήθηκαν στο Παρίσι την τελευταία πενταετία.

Σήμερα, σημαντικός αριθμός γυναικών εικαστικών επεξεργάζεται την έννοια της μορφοποίησης, την μεταλλάσσει με τρόπο που διευρύνει τη συζήτηση γύρω από την εφαρμογή της. Η έκθεση αποτελείται από αφηρημένα έργα, με αναγνωρίσιμες μορφές και αντικείμενα, εμπνευσμένα από ζωντανά μοντέλα, τη φύση, και ιδιαίτερα τα δέντρα.

Οι οκτώ γυναίκες εικαστικοί που συνυπάρχουν στην έκθεση μεταχειρίζονται ένα ευρύ φάσμα υλικών, από λάδια, ακρυλικά, νερομπογιές, παστέλ μέχρι σινική μελάνη και κάρβουνο, για να δημιουργήσουν με πάθος εμπνευσμένα έργα. Έργα τους ανήκουν σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές, ενώ έχουν εκθέσει τη δουλειά τους σε πινακοθήκες του Παρισιού, Γκαλερί, σε Φουάρ Τεχνών σε Δημοτικές Αίθουσες και Πολιτιστικά κέντρα στη Γαλλία.

Συμμετέχουν: Angelina Guez, Anne Podevyn, Christina Drakos, Jannie Guedj, Marie - Jeanne Avgerinos, Martine Pierson, Mi Gaudin, Yoko Piekolek - Furusawa

Διάρκεια: 25 Οκτωβρίου - 30 Νοεμβρίου 2022

Πληροφορίες: 25 344141

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org