Έκθεση ζωγραφικής και κεραµικής ατόµων που αντιµετωπίζουν προβλήµατα ψυχικής υγείας 24 ΜάιοςΜάι 2023 18:00 - 26 ΜάιοςΜάι 2023 00:00Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου, Λευκωσία

Εικαστικά

Ο Σύνδεσµος Προστασίας της Ψυχικής Υγείας (ΣΠΨΥ), σε συνεργασία µε τις Μονάδες Εργασιακής Αποκατάστασης (∆ΥΨΥ-ΟΚΥπΥ), διοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής και κεραµικής ατόµων που αντιµετωπίζουν προβλήµατα ψυχικής υγείας κάτω από το µήνυµα «Ζωγραφίζω κατά των προκαταλήψεων».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει η Υπουργός Υγείας ∆ρ Πόπη Κανάρη την Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023, ώρα 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του ∆ήµου Στροβόλου (παλιός πυρήνας).

Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για επανένταξη στην κοινωνία ατόµων που αντιµετωπίζουν ψυχικές προκλήσεις και περιλαµβάνει περισσότερα από 70 έργα 13 καλλιτεχνών από όλες τις πόλεις (Λευκωσία, Λεµεσό, Λάρνακα, Πάφο).

Σηµειώνεται ότι τα έσοδα θα δοθούν στους ίδιους τους καλλιτέχνες.

Στα εγκαίνια της έκθεσης θα απευθύνουν σύντοµους χαιρετισµούς η Κάλια Σοφοκλέους εκ µέρους του δηµάρχου Στροβόλου και η διευθύντρια της ∆ιεύθυνσης Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας ∆ρ Άννα Παραδεισιώτη.

Η διοργάνωση της έκθεσης έχει τη στήριξη του ∆ήµου Στροβόλου, στο πλαίσιο της προσπάθειας του Συνδέσµου για στενότερη συνεργασία µε τις τοπικές Αρχές ώστε να ενισχυθεί η στήριξη στα άτοµα που αντιµετωπίζουν ψυχικές προκλήσεις και µάλιστα µέσα στην κοινότητα.

Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της 4ης Ευρωπαϊκής Eβδοµάδας Ψυχικής Υγείας (22–28 Μαΐου), την οποία διοργανώνει η µεγαλύτερη πανευρωπαϊκή οργάνωση ψυχικής υγείας Mental Health Europe. Το φετινό θέµα της εβδοµάδας είναι «Ψυχικά Υγιείς Κοινότητες» και στόχος της να ενισχυθεί η κατανόηση και η γνώση για την ψυχική υγεία.

Διάρκεια: 24 - 26 Μαΐου 2023

Ώρες λειτουργίας: 09:30 – 12:30 & 16:00 – 20:00

Location

Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου, Λευκωσία

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org