Έκθεση Gastronomiα – Ηoreca 2022 11 ΝοέμβριοςΝοέ 2022 00:00 - 13 ΝοέμβριοςΝοέ 2022 00:00

Συνέδρια/Ημερίδες

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Γαστρονόμων Κύπρου Eurotoques διοργανώνει διαγωνισμούς Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας στα πλαίσια της Έκθεσης "GASTRONOMIA HO|RE|CA 2022" που θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου, στο περίπτερο 6 της Κρατικής Έκθεσης, στη Λευκωσία.

Η Έκθεση Gastronomiα – Ηoreca είναι η ολοκληρωμένη επαγγελματική Έκθεση του Επισιτιστικού, Ξενοδοχειακού, Τουριστικού και Ψυχαγωγικού κλάδου για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων, Εστιατορίων, Καφετεριών, Τουριστικών μονάδων και Χώρων Μαζικής Εστίασης και Ψυχαγωγίας.

Στα πλαίσια της Έκθεσης και καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, επιπρόσθετα των παρουσιάσεων και σεμιναρίων από επαγγελματίες του κλάδου, θα διεξάγονται και οι διαγωνισμοί Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιητικής τέχνης από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Γαστρονόμων Κύπρου Euro toques. Με γνωστούς κριτές από Κύπρο, Ελλάδα και Εξωτερικό, όπως ο Ελλαδίτης σεφ Ηλίας Μαμαλάκης, η τηλεοπτική παρουσιάστρια σε κανάλια Ηνωμένου Βασιλείου και Κύπρου, Τόνια Μπάξτον και οι σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, Μιχάλης Ντουνέντας, Δημήτρης Παμπόρης, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος και Herve Pronzato.

Ατραξιόν των διαγωνισμών θα αποτελέσει το φιλανθρωπικό μέρος που θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής, στις 11:30. Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Γαστρονόμων Euro-Toques Κύπρου σε συνεργασία με το ROUND TABLE 5 Λευκωσίας για τη στήριξη του Συνδέσμου«Παιδιά με Ηπατικές Παθήσεις – Γιώργος Ψαράς – RoundTable».

Πέραν των καλεσμένων κριτών, γνωστοί καλλιτέχνες, όπως οι Σοφοκλής Κασκαούνιας, Μάριος Στυλιανού, Βασιλική Ανδρέου, ο Ολυμπιονίκης Απόστολος Παρέλλης και πολλοί άλλοι καλεσμένοι θα μαγειρέψουν ζωντανά για το κοινό.

Η Έκθεση στηρίζεται και από το Υφυπουργείο Τουρισμού, ενώ τα εγκαίνια θα τελέσει ο υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος.

 

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org