Έκθεση Εικαστικών Τεχνών Αιγαία 2024 02 ΦεβρουάριοςΦεβ 2024 20:00 - 17 ΦεβρουάριοςΦεβ 2024 00:00

Εικαστικά

Έργα των φοιτητών και φοιτητριών του δεύτερου έτους του προγράμματος Εικαστικών Τεχνών της Σχολής καλών και εφαρμοσμένων τεχνών Αιγαία παρουσιάζονται από τις 02 μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου, στο κτίριο της Σχολής, στη Λευκωσία.

Η έκθεση αποτελεί μια ευκαιρία για να εξερευνήσει το κοινό την ποικιλομορφία των εικαστικών αποτελεσμάτων που προέκυψαν από το δημιουργικό ταξίδι των προσωπικών τους θεματολογιών. Κάθε έργο αποτελεί μια ατομική και μοναδική δημιουργική πορεία, παρουσιάζοντας ξεχωριστές οπτικές και εκφράσεις.

Οι φοιτητές και φοιτήτριες, κατά το δεύτερο τους έτος, εξερευνούν διάφορα σύγχρονα θέματα. Θέματα όπως η ταυτότητα, η ελευθερία του λόγου και άλλα πολιτικά, προσωπικά και κοινωνικά ζητήματα γίνονται αφορμή για καλλιτεχνική εξερεύνηση.

Με τη χρήση σύγχρονων πολυδιάστατων εικαστικών προσεγγίσεων οι φοιτητές και φοιτήτριες διερευνούν πολιτιστικά, πολιτικά και προσωπικά θέματα, αμφισβητώντας στερεοτυπικές αντιλήψεις και προκαλώντας τα όρια της έκφρασης. Ως αποτέλεσμα, οι εικαστικές τέχνες γίνονται για ακόμα μια φορά όχι μόνο ένας καθρέφτης που αντανακλά τη σύγχρονη πραγματικότητα, αλλά και ένας καταλύτης για συζήτηση και κοινωνικό αυτοστοχασμό.

Στην έκθεση παρουσιάζονται επίσης και έργα φοιτητών και φοιτητριών από άλλα έτη, καθώς και ενηλίκων μαθητών και μαθητριών, που εξερευνούν διάφορους κλάδους των καλών και εφαρμοσμένων τεχνών, υλικά και τεχνοτροπίες, συμβάλλοντας ως σύνολο σε μια δυναμική παρουσίαση των δημιουργικών τους αναζητήσεων.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν, την Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024, η ώρα 20.00, στο κτίριο της Σχολής, στη Λεωφόρο Αγίων Ομολογητών 81.

Η έκθεση θα λειτουργεί Δευτέρα - Σάββατο, 02 - 17 Φεβρουαρίου, ώρες λειτουργίας της σχολής.

Πληροφορίες: 22 445757

 

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org