Εικαστική έκθεση για τα 50χρονα του ΘΟΚ στο αεροδρόμιο Λάρνακας 29 ΙούλιοςΙούλ 2022 00:00 - 30 ΣεπτέμβριοςΣεπ 2022 00:00

Εικαστικά

Η Hermes Airports φιλοξενεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, επετειακή εικαστική έκθεση για τα 50χρονα του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου.

Στο χώρο των αναχωρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας στήθηκαν 10 προθήκες με υλικό του ΘΟΚ, εκθέτοντας στους επιβάτες που ταξιδεύουν καθημερινά μέσω του αεροδρομίου, λεπτομέρειες από θεατρικά κοστούμια, αφίσες και προγράματα, τρισδιάστατες μακέτες σκηνικών και άλλα αντικείμενα, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο ιστορικό κομμάτι του κυπριακού θεάτρου.

Οι εικαστικοί δημιουργοί Έλενα Κοτασβήλι και Αλέξης Βαγιανός άντλησαν υλικό από το πολύμορφο αρχείο του ΘΟΚ για τη δημιουργία εικαστικής έκθεσης με άξονα την αθέατη πτυχή του θεάτρου. Παράλληλα, αναδεικνύουν τη διαδικασία προετοιμασίας μιας θεατρικής παραγωγής όπου ένα πλήθος αντικειμένων οδηγούν στην καλλιτεχνική δημιουργία.

Η Πρόεδρος του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, Αντιγόνη Παπαφιλίππου, ανέφερε ότι «ο ΘΟΚ γιορτάζει μισό αιώνα ζωής με μια σημαντική έκθεση, αντλώντας σπάνιο υλικό από το πλούσιο αρχείο του, το οποίο εκτείθεται στο κοινό για πρώτη φορά. Το αεροδρόμιο Λάρνακας αποδείχθηκε ο ιδανικός χώρος για να φιλοξενήσει τις προθήκες της έκθεσης, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επιβάτες του αεροδρομίου να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά, πίσω από τις κουίντες».

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2022.

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org