Δύο συναυλίες από Sistema Cyprus με αφορμή την παγκόσμια ημέρα προσφύγων 19 ΙούνιοςΙούν 2022 19:30 - 20 ΙούνιοςΙούν 2022 19:30

Μουσική

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα προσφύγων και με το μήνυμα ‘The Wind in my Bow’, το Sistema Cyprus* διοργανώνει δύο συναυλίες, την Κυριακή, 19 Ιουνίου στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, και τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου στις 19:30, στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Στις μουσικές εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν η ορχήστρα εγχόρδων και κρουστών της Λευκωσίας αλλά και η ορχήστρα πνευστών της Λάρνακας. Για πρώτη φορά οι ορχήστρες του Sistema Cyprus από τις δύο πόλεις, θα συναντηθούν επί σκηνής υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Σαντιάγο Οσσά Αλζάτε.

Είσοδος: 5 ευρώ

Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com και στα καταστήματα Stephanis 

*Το Sistema Cyprus είναι ένα μουσικό-κοινωνικό πρόγραμμα με επίκεντρο τη δημιουργία ορχηστρών και χορωδιών που ιδρύθηκε το 2018. Το Sistema Cyprus προσφέρει μουσική εκπαίδευση σε παιδιά και νέους στη Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων παιδιών με μεταναστευτική βιογραφία, πρόσφυγες και παιδιά και νέους με λιγότερες ευκαιρίες, και διασφαλίζει το σεβασμό, την αναγνώριση και την ένταξη αυτών των ομάδων από την κοινωνία. Το Sistema Cyprus επικεντρώνεται στην προσωπική ανάπτυξη των παιδιών, εστιάζοντας κυρίως στην ενδυνάμωση και βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org