Δημόσια διαβούλευση για την 3η Περιβαλλοντική Γειτονιά στον Άγιο Νικόλαο 06 ΑπρίλιοςΑπρ 2022 17:00Παττίχειο δημοτικό θέατρο, Λεμεσός, Κύπρος

Συνέδρια/Ημερίδες

Ο Δήμος Λεμεσού παρουσιάζει την Τετάρτη, 06 Απριλίου στις 17:00, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, τα σχέδια της τρίτης περιβαλλοντικής Γειτονιάς που θα δημιουργηθεί στην περιοχή Αγίου Νικολάου και καλεί τους δημότες της περιοχής να προσέλθουν, να ενημερωθούν και να πουν την άποψη τους για το έργο αυτό. Η παρουσίαση θα γίνει από τους μελετητές του έργου, Ευπαλινός Μελετητική ΕΠΕ.

Οι περιβαλλοντικές γειτονιές είναι από τις δράσεις που στοχεύουν στην αναβάθμιση των συνοικιών της Λεμεσού με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι κατασκευαστικές εργασίες για την ολοκλήρωση των περιβαλλοντικών γειτονιών Αγίου Σπυρίδωνα και Ομονοίας όπου με βάση το Σχεδιασμό, οι τοπικοί δρόμοι αναδιαμορφώθηκαν με σκοπό την διασφάλιση ασφαλών συνθηκών για πεζούς και ποδηλάτες, συνθήκων εμπλουτισμού του πρασίνου και συνθήκων βιωσιμότητας των κατοίκων. Επίσης, στις γειτονιές αυτές, έχουν ληφθεί όλα εκείνα τα μέτρα κυκλοφοριακής ύφεσης, που τις καθιστούν πιο ανθρώπινες, πιο ασφαλείς για τα παιδιά και πιο ελκυστικές.

Το έργο της περιβαλλοντικής γειτονιάς στην περιοχή Αγίου Νικολάου είναι συνολικού μήκους περίπου 3 χιλιομέτρων και αφορά την βελτίωση των οδών Αγίας Αικατερίνης, Πλούτωνος, Αναπαύσεως, Λάμπρου Πορφυρά, Λορέντζου Μαβίλη, Δημόκριτου, Χανιών, Κυκλάδων, Ρεθύμνου, Επτανήσου και Ξενοφώντος Φαρμακίδη.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες βελτίωσης για διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, δημιουργία παρόδιων χώρων στάθμευσης, μονοδρομήσεις, ενίσχυση πρασίνου με δεντροφυτεύσεις, ποδηλατοδιαδρόμους, χώρους στάθμευσης και δημιουργία skatepark.

Eίσοδος ελεύθερη

Location

Παττίχειο δημοτικό θέατρο, Λεμεσός, Κύπρος

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org