Διαδικτυακή Ημερίδα: «Ψηφιακή Εκπαίδευση: Δεδομένα και Προκλήσεις» 31 ΜάιοςΜάι 2022 16:00 - 19:00

Συνέδρια/Ημερίδες

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Ψηφιακή Εκπαίδευση: Δεδομένα και Προκλήσεις». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 από τις 16:00 μέχρι τις 19:00.

Η Ημερίδα έχει ως στόχο να παρουσιάσει θεματικές που αφορούν στην ανάπτυξη της ψηφιακής ικανότητας στην εκπαίδευση, στις αναδυόμενες τεχνολογίες, στην παιδεία για τα μέσα και την ασφαλή, δημιουργική και υπεύθυνη αξιοποίηση του διαδικτύου, μέσα από εισηγήσεις ομιλητών και ομιλητριών από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, φοιτητές, φοιτήτριες, ερευνητές, ερευνήτριες και σε όσους και όσες ενδιαφέρονται να κατανοήσουν θέματα που άπτονται της επίδρασης των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων στην εκπαίδευση. Την Ημερίδα θα χαιρετίσει ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τις θεματικές των εισηγήσεων, τους ομιλητές, τις ομιλήτριες και τη δήλωση εγγραφής, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ημερίδας: https://www.pi.ac.cy/digitaleducpi2022

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν. Επειδή ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι περιορισμένος, διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία και την ώρα καταγραφής της δήλωσης συμμετοχής. Σημειώνεται, τέλος, ότι στους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org