«Χωρίς Ταυτότητα»: Ένα αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη από την Ομάδα χορού "Διάσταση" 28 ΝοέμβριοςΝοέ 2022 20:30Δημοτικό θέατρο Λάρνακας, Λάρνακα

Χορός

Η παράσταση με τίτλο «Χωρίς Ταυτότητα», η οποία είναι βασισμένη σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, παρουσιάζεται την Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, στις 20:30, στη σκηνή του Δημοτικού θεάτρου Λάρνακας, από την ομάδα χορού «Διάσταση».

Η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη παρουσιάζεται πολύ συχνά σε αφιερώματα τα τελευταία χρόνια, ειδικότερα μετά τον θάνατο του συνθέτη. Το έργο του παραμένει αναλλοίωτο και φρέσκο χωρίς να επηρεάζεται από τον χρόνο ή την δημιουργική στειρότητα της εποχής μας. Η Διάσταση αποφάσισε να παρουσιάσει ένα καινούργιο αφιέρωμα μέσα από την χορογραφική και χορευτική δουλειά της Ομάδας χορού η οποία θα δώσει ένα διαφορετικό φως στη μουσική δημιουργία του συνθέτη.

Η ομάδα επέλεξε να παρουσιάσει έργα που δεν ακούγονται σε συναυλίες και άλλα αφιερώματα τραγουδιστικού χαρακτήρα. Με απόλυτο μέσο τον χορό και την κίνηση η παράσταση προσπαθεί να σκιαγραφήσει την ψυχή του μεγάλου συνθέτη και να την παρουσιάσει στο κοινό με σεβασμό και αυθεντικότητα.

Τις χορογραφίες για την Ομάδα Χορού της «Διάστασης» ανέλαβαν οι Ναδίνα Λοϊζίδου, Μαρία Μέση, Ελένη O'Keefe και η Δάφνη Μουγιάση.

Εισιτήρια: tickethour.com.cy και από όλα τα καταστήματα ACS couriers

 

Location

Δημοτικό θέατρο Λάρνακας, Λάρνακα

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org