«Αυτοκρατορική Ρωσική Ακαδημία» στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού 10 ΙούνιοςΙούν 2022 19:30Παττίχειο δημοτικό θέατρο, Λεμεσός, Κύπρος

Χορός

Η Αυτοκρατορική Ρωσική Ακαδημία γιορτάζει 24 χρόνια αριστείας με μία παράσταση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, στις 19:30, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

Η παράσταση περιλαμβάνει αποσπάσματα από μπαλέτα, διάσημες κλασικές συνθέσεις και σύγχρονες χορογραφίες από τα χρόνια της Ρωσικής Αυτοκρατορίας μέχρι τον 21ο αιώνα.

Η εορταστική εκδήλωση αποτελείται από 2 μέρη. Στο πρώτο μέρος, νεαροί αστέρες της Ακαδημίας θα παρουσιάσουν πρωτότυπες χορογραφίες από τα Διάσημα Κλασικά Μπαλέτα "Λίμνη των Κύκνων", "Δον Κιχώτης", "Ωραία Κοιμωμένη", "La Bayadere", "Le Corsaire", "Esmeralda" και "Coppelia".

Στο δεύτερο μέρος, τη θέση των χορευτών παίρνουν οι νεαροί μουσικοί της Ακαδημίας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν διάσημα έργα των Strauss, Tchaikovsky και Mozart, μεταφέροντας παράλληλα στη σκηνή αποσπάσματα από τα δημοφιλή μιούζικαλ "The Sound of Music", "Wicked"και "Little Mermaid".

Την ίδια στιγμή, φοιτητές του Τμήματος Μοντέρνου Χορού αναμένεται να παρουσιάσουν στο κοινό σύγχρονες χορογραφίες, που δημιουργήθηκαν ειδικά για την εορταστική αυτή εκδήλωση.

Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com

Πληροφορίες: 25 377277

Location

Παττίχειο δημοτικό θέατρο, Λεμεσός, Κύπρος

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org