Αρχίζει το πρώτο μέρος του 9ου Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής του Δήμου Αγίας Νάπας 02 ΜάιοςΜάι 2023 00:00 - 00:00

Εικαστικά

Αρχίζουν στις 02 Μαΐου 2023 στο χώρο του Πάρκου Γλυπτικής, οι εργασίες του πρώτου μέρους του 9ου Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής του Δήμου Αγίας Νάπας, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023.

Στην Α΄ Φάση του 9ου Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής συμμετέχουν μετά από επιλογή με το καθεστώς ανάθεσης, έξι καλλιτέχνες από την Ιταλία, Γαλλία, Ρωσία, Ουκρανία και Ιράν, οι οποίοι θα φιλοτεχνήσουν με κυπριακή πέτρα δεκατρία έργα, η θεματογραφία των οποίων θα πηγάζει κυρίως από την Ελληνική Μυθολογία και θα είναι έργα μοντέρνας θεματολογίας και τεχνικής.

Μέσω της διοργάνωσης του πρώτου μέρους του 9ου Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής ο Δήμος Αγίας Νάπας στοχεύει στον περαιτέρω εμπλουτισμό του Πάρκου και των εξωτερικών χώρων του Δήμου και να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει διά ζώσης την τέχνη της Γλυπτικής.

Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου θα διοργανωθούν επίσης, διάφορες εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων ξεναγήσεις – εκδρομές σε διάφορες περιοχές της χώρας μας έτσι ώστε οι καλλιτέχνες να γνωρίσουν την ιστορία και τον Πολιτισμό της Κύπρου.

Μετά το πέρας των εργασιών θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Μουσείο «Thalassa» μεγάλη εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει η παρουσίαση των έργων και θα τιμηθούν οι καλλιτέχνες τόσο από τον Δήμο Αγίας Νάπας όσο και από τον Σύνδεσμο «΄Αρωμα» Φίλοι Πάρκου Γλυπτικής Αγίας Νάπας.

 

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org