Το Center for Social Innovation – CSI πραγματοποιεί συνέδριο για την συμπερίληψη της διαφορετικότητας στους εργασιακούς χώρους, στις 15 Μαρτίου 2022, στις 09:00, στο Θέατρο Πόλης – ΟΠΑΠ, στη Λευκωσία. Το συνέδριο λαμβάνει χώρα στα πλαίσια της ολοκλήρωσης των εργασιών του ευρωπαϊκού προγράμματος EMBRACIVE, στο οποίο το CSI συμμετέχει εκ μέρους της Κύπρου.
Στην εποχή των πολλαπλών δοκιμασιών της παγκοσμιοποίησης, η διαφορετικότητα αποτελεί μια αδήριτη πραγματικότητα. Η αναπηρία, ο σεξουαλικός προσανατολισμός, η καταγωγή, τα θρησκευτικά πιστεύω, η εξωτερική εμφάνιση δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως προβλήματα προς επίλυση αλλά ως δεδομένα που κάθε εργασιακός χώρος οφείλει να συμπεριλάβει αρμονικά.
Μετά από 2 χρόνια εργασιών σε Ελλάδα και Κύπρο, τις δύο χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα EMBRACIVE, εργασιών που απέφεραν πλούσια και βιώσιμα αποτελέσματα, το CSI προσκαλεί σε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για το πώς το κάθε διαφορετικό άτομο εντάσσεται ισότιμα στον εργασιακό χώρο.
Στο συνέδριο παρεμβαίνουν:
Αλκίνοος Ιωαννίδης, τραγουδοποιός
Conor Long, Πρέσβης της Ιρλανδίας στην Κύπρο
Δημήτρης Χατζησοφόκλη, Managing Director του CSI
Δημήτρης Λαμπριανίδης, Πρόεδρος Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου
Diya Arishe, αναγνωρισμένος πρόσφυγας (Συρία)
Παναγιώτα Κωνσταντή, Senior Project Manager, CSI
Μαρία Μουσμούτη, Εκτελεστική Διευθύντρια Ιδρύματος Τσάτσου (Ελλάδα)
Σταύρος Μηλιώνης, Πρόεδρος Κύτταρου Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (Ελλάδα)
Γιάννης Σιδηρόπουλος, Policy Expert του ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ (Ελλάδα)
Συντονίζει ο Βαγγέλης Γέττος, Project Manager & Social Media Coordinator του CSI
Το συνέδριο, στο οποίο η συμμετοχή είναι δωρεάν, θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά, διά ζώσης και σε απόλυτη συμμόρφωση με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Δήλωση συμμετοχής: https://forms.gle/TLCdsxYDPjXQNvNH6
Πληροφορίες: 22 610711 & [email protected]
Location
Θέατρο Πόλης - ΟΠΑΠ, ΛευκωσίαDirections
Could not find route!
- Schedule
- Guests
- Attendance
- Forecast
- Σχόλια
Weather data is currently not available for this location
Weather Report
Today stec_replace_today_date
stec_replace_current_summary_text
stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units
Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction
Humidity stec_replace_current_humidity %
Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units
Forecast
Date
Weather
Temp
Next 24 Hours
Powered by openweathermap.org