"Γιατρέ Βοήθεια" από τον Φοιτητικό Θεατρικό Όμιλο του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου 25 ΙανουάριοςΙαν 2023 20:30 - 26 ΙανουάριοςΙαν 2023 20:30Τεχνοχώρος ΕΘΑΛ, Λεμεσός

Θέατρο

Ο Φοιτητικός Θεατρικός Όμιλος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου ανεβάζει το θεατρικό έργο “ΓΙΑΤΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ!”, βασισμένο στο θεατρικό έργο “ΤΟΚ ΤΟΚ” του Λοράν Μπαφί, σε σκηνοθεσία των Θέκλας Φλουρή και Αλίκης Καρυδά, με την συμμετοχή φοιτητών και φοιτητριών του ΤΕΠΑΚ.

Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 στις 20:30 στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ, στη Λεμεσό, και θα ακολουθήσει ακόμη μια παράσταση στις 26 Ιανουαρίου στις 20:30 στον ίδιο χώρο.

Λίγα λόγια για το έργο:

Έξι άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι περιμένουν τη γιατρό τους στο ιατρείο της για συνεδρία. Τα μόνα κοινά που έχουν, είναι πως όλοι τους πάσχουν από μια διαφορετική Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή και πως όλοι τους, έχουν ραντεβού την ίδια ώρα εξαιτίας ενός λάθους στον υπολογιστή. Η γιατρός όμως, όπως τους ενημερώνουν, εξαιτίας ενός απρόοπτου γεγονότος, θα καθυστερήσει και έτσι όλοι τους την περιμένουν μέχρι να φτάσει στο ιατρείο και να κάνουν το ραντεβού τους.

Η Λάουρα, είναι οδηγός ταξί, άσος στους μαθηματικούς υπολογισμούς, η οποία πάσχει από αριθμομανία και από το σύνδρομο Διογένη. Η Καντίντ, είναι μια μικροβιολόγος η οποία πάσχει από μικροβιοφοβία. Η Μαρί είναι μια θρησκόληπτη κυρία που είναι επιρρεπής στη δύναμη της αυθυποβολής και επαναλαμβάνει εσφαλμένα όσα λένε οι άλλοι, χωρίς να το συνειδητοποιεί. Η Άννα είναι μια νεαρή κοπέλα που έχει εμμονή με τις συμμετρίες και ο Ντάνυ είναι ένας γοητευτικός δάσκαλος γυμναστικής που πάσχει ταυτόχρονα από παλιλαλία και ηχολαλία. Τέλος, η Βικτώρια είναι μια επίδοξη δικηγόρος, η οποίος πάσχει από το σύνδρομο Tourette.

Γραμμένο από τον συγγραφέα και ηθοποιό Λοράν Μπαφί το έργο κυκλοφόρησε το 2005 στο Παρίσι ενώ το 2017 το έργο μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη στην Ισπανία και το 2018 κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα Netflix.

Συντελεστές:

Διασκευή: Αλίκη Καρυδά
Σκηνοθεσία: Θέκλα Φλουρή & Αλίκη Καρυδά
Σκηνικά: Θέκλα Φλουρή & Ομάδα Ηθοποιών
Κοστούμια: Σοφία Μαυρομιχάλη
Μουσική Επιμέλεια: Σωκράτης Σαρρής
Ηχοληψία/ Φωτισμός: Μαρία Κυριάκου
Φωτογραφίες: Σάββας Χρίστου
Επιμέλεια Αφίσας & Προγράμματος: Νάταλη Τούλουπου

Παίζουν: Βικτώρια: Κωνσταντίνα Ρούσου, Πόπη Αρέστη, Αλίκη Καρυδά, Νικολέττα Οδυσσέως, Δημήτρης Χαραλάμπους, Μαρία Χρίστου, Ευδοκία Χριστοδούλου

Είσοδος δωρεάν για φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΠΑΚ με απαραίτητη την κράτηση και την προσκόμιση δελτίου φοιτητικής ταυτότητας στην είσοδο.

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ (με απαραίτητη την προκράτηση). Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν στο Σωματείο Ευημερίας του Πανεπιστημίου.

Πληροφορίες/ Εισιτήρια: 95 132315

Location

Τεχνοχώρος ΕΘΑΛ, Λεμεσός

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org