Tο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Διάτοπος, στη Λευκωσία, παρουσιάζει από τις 13 Οκτωβρίου, τη νέα εικαστική πρόταση της Μαρίας Τριλλίδου με τίτλο «Auricularities», σε επιμέλεια της Δάφνης Νικήτα.
Μέσα από την ενότητα αυτή, η Μαρία Τριλλίδου εξερευνά τον υβριδισμό που παρατηρείται στον οργανικό κόσμο. Μανιτάρια που προσομοιάζουν με αφτιά, φυτά που παραπέμπουν σε ζωτικά όργανα και κοχύλια που κουβαλούν «ξένα» προς αυτά στοιχεία.
Υβρίδια που δεν προσεγγίζονται σαν σπάνια ή ανώμαλα φαινόμενα, αλλά σαν απαραίτητες προσαρμογές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην επιβίωση των απειλούμενων με εξαφάνιση ειδών ή στη πιθανή εξέλιξη νέων.
Αναθεωρώντας τη μέχρι σήμερα κατανόηση της έμβιας μας εμπειρίας, η δουλειά της Μαρίας Τριλλίδου υπονοεί τη συνεχόμενη μεταμόρφωση μιας συμβιωτικής ολότητας.
Διάρκεια: 13 Οκτωβρίου - 10 Νοεμβρίου 2023
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη –Παρασκευή 16:00 - 19:00 και Σάββατο 11:00 - 13:00
Πληροφορίες: 22 766117
- Schedule
- Guests
- Attendance
- Forecast
- Σχόλια
Weather data is currently not available for this location
Weather Report
Today stec_replace_today_date
stec_replace_current_summary_text
stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units
Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction
Humidity stec_replace_current_humidity %
Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units
Forecast
Date
Weather
Temp
Next 24 Hours
Powered by openweathermap.org