35ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ 05 ΙούλιοςΙούλ 2023 19:00 - 07 ΙούλιοςΙούλ 2023 00:00

Φεστιβάλ

Το 35ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 5, 6 και 7 Ιουλίου, στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου, στη Λευκωσία.

Στις 05 Ιουλίου το φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του με τη Ματούλα Ζαμάνη, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην κεντρική σκηνή.

Στις 06 Ιουλίου ακολουθεί συναυλία με τη Νατάσσα Μποφίλιου ενώ το φεστιβάλ ολοκληρώνεται στις 07 Ιουλίου με τον αιώνιο έφηβο Βασίλη Παπακωνσταντίνου. 50 χρόνια επί σκηνής τα γιορτάζει στο φεστιβάλ της ΕΔΟΝ σε μια συναυλία που θα συνοψίσει τις πιο σημαντικές στιγμές μια μουσικής πορείας, παρέα με παλιούς και νέους συνεργάτες.

Στη Λαϊκή Σκηνή, στις 05 Ιουλίου παρελαύνουν μια σειρά από λαϊκά χορευτικά και μουσικά σχήματα, ενισχύοντας την παράδοση και τον πολιτισμό μας. Στις 06 Ιουλίου ο Δημήτρης Μπάσης θα παρουσιάσει ένα λαϊκό μουσικό πρόγραμμα.

Στην Μπουάτ φιλοξενούνται επαγγελματικά και ερασιτεχνικά σχήματα αλλά και Stand Up Comedians, Hip-Hop συναυλία, ενώ δίνεται βήμα έκφρασης και σε νεανικά μαθητικά και φοιτητικά μουσικά συγκροτήματα.

Στις 05 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία Hip Hop με 3 καλλιτέχνες του είδους, προερχόμενους από την Ελλάδα. Πρόκειται για τους Σφάλμα, Retro, Rebellion Connexion και Raibo NOC.

Παράλληλα με τις τέσσερις μουσικές σκηνές, η μικρή πολιτεία του Φεστιβάλ περιλαμβάνει Γωνιά Τεχνών, θεματικά κέντρα, Βιβλιοπωλεία, Φοιτητικό-Μαθητικό στέκι και στέκι Νέων Εργαζομένων, Γωνιά Λαϊκής Παράδοσης, αθλητικές επιδείξεις, Διεθνούπολη με ξένους αντιπροσώπους, Δικοινοτικό Στέκι ,φαγητό, ποτό.. και πολλά άλλα. Πέραν από τους δεκάδες καλλιτέχνες που παρελαύνουν τις 3 μέρες που διαρκεί το Φεστιβάλ, στο χώρο φιλοξενούνται επίσης Συζητήσεις, Σεμινάρια και Ντοκιμαντέρ.

Στον Παιδότοπο, θα υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα αλλά και διάφορα παιδικά σχήματα

Η μικρή πολιτεία που κάθε χρόνο στήνεται με εθελοντικές δυνάμεις, κρύβει σε κάθε σημείο πολλές εκπλήξεις. Οι πύλες ανοίγουν στις 18:00.

Εισιτήρια: στα Γραφεία της ΕΔΟΝ ανά επαρχία, www.soldoutticketbox.com και στους φούρνους Ζορπάς παγκύπρια.

Πληροφορίες: 22 766459, https://festivalcy.com/

 

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org