34ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ 06 ΙούλιοςΙούλ 2022 20:30 - 08 ΙούλιοςΙούλ 2022 00:00

Φεστιβάλ

Το 34ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ ανοίγει τις πύλες του την Τετάρτη, 06 Ιουλίου, στην Πύλη Αμμοχώστου, στη Λευκωσία.

Από τις 06 έως τις 08 Ιουλίου, η Κεντρική Σκηνή, θα φιλοξενήσει και πάλι, μερικά από τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του ελληνικού και του κυπριακού στερεώματος.

Στη Λαϊκή Σκηνή, θα παρελάσουν μια σειρά από λαϊκά χορευτικά και μουσικά σχήματα, ενισχύοντας την παράδοση και τον πολιτισμό μας.

Στη Μπουάτ και φέτος θα αναδειχθούν νεανικά σχήματα, δίνοντας βήμα έκφρασης σε ερασιτεχνικά μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Στον Παιδότοπο, θα υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα για τα παιδιά, αλλά και διάφορα παιδικά σχήματα.

Το φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του την Τετάρτη, 06 Ιουλίου με τη συναυλία των Πυξ Λαξ. Της μεγάλης συναυλίας θα προηγηθεί συναυλία με το συγκρότημα «ΣaiΣ Project» και performance χορού από την ομάδα «Olariu Dance Academy».

Τη σκυτάλη παίρνει ο αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Την Πέμπτη, 07 Ιουλίου, θα ροκάρει την Πύλη με αποκλειστικά, δικές του επιτυχίες.

Το τριήμερο Φεστιβάλ ολοκληρώνεται στις 08 Ιουλίου, με ένα αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ένα καλλιτέχνη που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο θεσμό των Φεστιβάλ αλλά και ευρύτερα στο μουσικό στερέωμα. Τραγουδούν οι Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Διονύσης Τσακνής, Κίτρινα Ποδήλατα.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.

Εισιτήρια: στα Γραφεία της ΕΔΟΝ ανά επαρχία, διαδικτυακά στην ιστοσελίδα της www.soldoutticketbox.com και από στους φούρνους Ζορπάς παγκύπρια.

Πληροφορίες: 22 766459

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org