20ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Χορού Νέας Κίνησης 22 ΙούλιοςΙούλ 2023 00:00 - 30 ΙούλιοςΙούλ 2023 00:00

Φεστιβάλ

Από τις 22 μέχρι τις 30 Ιουλίου πραγματοποιείται φέτος το 20ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Χορού Νέας Κίνησης, στη Λεμεσό.

Για εννέα ημέρες και νύχτες, χορευτές και χορογράφοι βγαίνουν έξω από το θέατρο, σε πεζόδρομους, πλατείες, πάρκα, προτείνοντας κάθε χρόνο νέες εμπειρίες θέασης, έκφρασης και διαδραστικότητας με την τέχνη του χορού.

Η έναρξη για το 20ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Χορού της Νέας Κίνησης θα γίνει το Σάββατο, 22 Ιουλίου με παραστάσεις το απόγευμα και βραδιά προβολών ταινιών χορού, περφόρμανς, video art στη κεντρική πλατεία του Δήμου Ύψωνα. Το πρόγραμμα παραστάσεων θα συνεχιστεί σε προκαθορισμένους αλλά και σε απροσδόκητους δημόσιους χώρους στο κέντρο της Λεμεσού από τις 23 μέχρι και τις 30 Ιουλίου.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν με ζωντανές παραστάσεις οι Αρετή Χουρδάκη, Αριάννα Οικονόμου, Εύη Παναγιώτου, Ζωή Ελευθερίου, Κωνσταντίνα Σκαλιώντα και Σωτήριος Παναγούλιας και με ταινίες χορού οι Άρτεμις Ευλογημένου, Αριάννα Οικονόμου, Βίκυ Κάλλα, Ιόλη Κασκάνη, Μελίτα Κούτα και Πασκάλ Καρόν.

Το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Χορού διοργανώνεται από την Νέα Κίνηση Ομάδων Χορού, Χορευτών και Χορογράφων Κύπρου, με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού και φέτος, και του Δήμου Υψωνα. Αποτελεί θεσμό που χρηματοδοτείται από το Υφυπουργείο Πολιτισμού.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, ο κόσμος έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τους καλλιτέχνες και το έργο τους. Κατά την προετοιμασία των ομάδων, μπορεί επίσης να παρακολουθήσει πρόβες και να έρθει σε επαφή με τη διαδικασία της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: 99 407856

 

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org