16ο Ευρωμεσογειακό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών 03 ΟκτώβριοςΟκτ 2023 20:00 - 10 ΟκτώβριοςΟκτ 2023 20:00

Χορός

Ο Δήμος Λεμεσού παρουσιάζει από τις 03 έως τις 07 Οκτωβρίου 2023, το 16ο Ευρωμεσογειακό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών με συγκροτήματα από Ισπανία, Ιταλία, Κρήτη και Κύπρο.

Η τελετή έναρξης του 16ου Ευρωμεσογειακού Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 03 Οκτωβρίου, με παρέλαση των χορευτικών συγκροτημάτων επί της οδού Ανεξαρτησίας με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Λεμεσού με προορισμό την Πλατεία Παλιού Λιμανιού. Στον χώρο της πλατείας τα συγκροτήματα θα παρουσιάσουν μια χορευτική παράσταση με παραδοσιακούς χορούς των χωρών τους.

Στις 04 και 05 Οκτωβρίου το φεστιβάλ μεταφέρεται στις συνοικίες της Λεμεσού. Την Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου το φεστιβάλ μεταφέρεται στο Ζακάκι και συγκεκριμένα στον περίβολο της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας ενώ την Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου, μεταφέρεται στην Πλατεία Αναγέννησης παρά τον κυκλικό κόμβο της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου.

Αυτές τις δύο μέρες οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία πέραν από το να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις χορού, να γευτούν δωρεάν ζεστό παλουζέ και να κάνουν γευσιγνωσία κρασιού.

Το Σάββατο, 07 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η τελετή λήξης του 16ου Ευρωμεσογειακού Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», ταυτόχρονα με την τελετή έναρξης της 62ης Γιορτής του Κρασιού.

Όλες οι εκδηλώσεις του 16ου Ευρωμεσογειακού Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών ξεκινούν στις 8 το βράδυ με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό, πλην της τελετής λήξης το εισιτήριο για την οποία θα στοιχίζει 5 ευρώ.

 

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org